Bejelentés


Zámbó Jimmy emlékoldal Emlékezzünk Jimmyre! In memoriam Z.Jimmy


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Hihetetlen

Hat évvel tragikus halála után sem csökken az érdeklődés Zámbó Jimmy iránt: Többen látni vélték az énekest, és egy tizenhét éves lány bizton állítja: a Király szelleme rendszeresen tartja vele a kapcsolatot.

kifinomult füleit lenyűgözte az énekes közismerten csodás hangja. Azóta rajongott az énekesért, majd - mint mondja - az énekes halála után sem szakadt meg a rajongás. Sőt: a Király szelleme felvette vele a kapcsolatot.

"2002 január 4-én, a halála után két nappal hallottam először Jimmy szellemi hangját, A és G hangot énekelt nekem, azonnal tudtam, hogy ő az. Sokkal tisztább, kristályosabb volt a hangja, mint életében. Számomra ismeretlen nyelven, és tőle szokatlan dallamvilágban énekelt és énekel azóta is, üzeneteket és utalásokat oszt meg velem" - mesélte Barbara.

A lánynak feljegyzései is vannak beszélgetéseikről: leggyakrabban a szeretetről, a sztár haláláról, és az isteni megbékélésről szólnak. Elmondta azt is, hamarosan meglepő részletek látnak napvilágot az énekes máig vitatott körülmények között bekövetkezett haláláról is.

Természetesen Barbarában is felmerült a kérdés, hogy miért pont őt választotta a Király.

"Tudom, vannak olyanok, akik sokkal közelebb álltak hozzá, és fel is vetettem Jimmynek, hogy miért nem hozzájuk ment. Csak annyit válaszolt: ha ők hallanának engem..."

Bár sokan kételkednének Barbara szavaiban, az édesanyja nem csodálkozik. Néhány éve volt egy élménye, amióta nincsenek fenntartásai az ilyen dolgokkal szemben. Azt egyelőre a 17 éves lány sem tudja, mivel szeretne később foglalkozni - de ha jól értjük, nem kizárt, hogy égi mentorának útmutatásai alapján a zene világa vonzaná.Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!