Bejelentés


Zámbó Jimmy emlékoldal Emlékezzünk Jimmyre! In memoriam Z.Jimmy


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

A szinésznő és a Király titkos viszonya

Mesélek nektek egy érdekes történetet, ha úgy tetszik pletykát a Király és az ismert szinésznő,G.Bernadett viszonyáról.

Jimmy és Bernadett már jó ideje titkos viszonyt folytattak,(annak ellenére hogy Jimmy nős ember,ez a szinésznőt nem nagyon zavarta) amikor is egy forró nyáresten Bernike szép fejében felcsillant a gondolat,hogy Jimmy neki többet jelent mint holmi titkos viszony,házasságot és gyermeket szeretett volna tőle,családot alapitani.
Igyhát összeszedte a bátorságát és minden szinészi képességét bevetve elfurikázott legújabb (nyilván valamelyik hódolójától,esetleg apucitól kapott) nyitott tetejű,tűzpiros kabrio autójával a Király és felesége,Edit asszony közös otthonához.Amikor a csepeli villához érkezett,megigazitotta sminkjét,kiszált az autóból,majd kecsesen a kapuhoz lépett.

Csengetett,szerencséjére Jimmy nyitott neki ajtót és nem a felesége Edit asszony.Bernadett felvázolta neki családalapitási ajánlatát és megkérte váljon el feleségétől hogy együtt lehessenek.Jimmy 5 percet kért a válaszra,bement a házba és megkérdezte az asszonyt:"Szivem itt ál a Bernike az ajto elött és kérlel hogy váljak el tőled." A feleség erre azt felelte,hogy 60 millio forint+ a ház fejében szép csendben,botrányok nélkül elválnak.

Jimmynek nem tetszett a dolog igyhát letörve kiment a szinésznőhöz, csókot nyomott a homlokára és ezt felelte :"bocs Bernikém,de ez most nem fog menni".
Ezzel ért véget kettőjük viszonya,akkor találkoztak utoljára,Jimmy visszament a családjához,Bernadett pedig egy másik férfival alapitott családot.


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!