Bejelentés


Zámbó Jimmy emlékoldal Emlékezzünk Jimmyre! In memoriam Z.Jimmy


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Kevesen tudják de a Király már életében is tervezte a filmet-talán most valóra válik

Film készül Jimmyről - Zámbó Árpy lesz a főszereplő?
Már csak a kész forgatókönyvre várnak? - Úgy hírlik, a korán elhunyt népszerű énekes, Zámbó Jimmy élete hamarosan filmvászonra kerül.


Lehetséges, hogy nemsokára filmen nézhetjük végig Zámbó Jimmy életét - Az énekes páratlan hangjára, életútjára felfigyeltek külföldön is. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen életrajzi film készülne róla, de úgy tűnik, a Zámbó testvéreket már megkeresték az ötletgazdák.

Az énekes testvére, Zámbó Marietta a Napi Ásznak elmondta: velük már tárgyaltak a film ötletadói, és ők mindössze annyit kértek, egy-két dolog maradjon ki a műből, ami nem méltó Zámbó Jimmy emlékéhez. Hozzátette, hogy nem tudja biztosan, de valószínűleg már Jimmy feleségével, Edittel is beszéltek a készítők. Zámbóék csak a kész forgatókönyvet várják, és ha megvan, döntenek.

Egyelőre titok, hogyan is nézne ki a film, ám egy biztos: ha valóban készül Zámbó Jimmy élettörténete, alkalmas személyt kell találni a főszerepre - Sokak szerint egyedül bátyja, Zámbó Árpy játszhatná el az énekest, hiszen szinte a megszólalásig hasonlít rá. Lagzi Lajcsi viszont például Csányi Sándort látná szívesen a szerepben.


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!