Bejelentés


Zámbó Jimmy emlékoldal Emlékezzünk Jimmyre! In memoriam Z.Jimmy


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Jimmy a túlvilágról üzent: "Mindent megtennék a családért"
Soha nem hallott felvétel került elő Zámbó Jimmytől. A Király ezen az anyagon azonban nem énekel, hanem a tököli fiatalkorúak börtönében megható őszinteséggel beszél a családjáról.

A kazetta birtokosa, Hegedűs Eszter 12 éve őrzi a felvételt. Most úgy döntött, hogy átadja a családnak, ám a testvéreknek, Árpynak, Mariettának és Gyurinak nem volt rá szükségük...

"Gondoltam, biztos örülnek majd a szalagnak, mert úgy tudtam, minden fellelhető emléket őriznek Jimmyről. Ám ők nem kérték, sőt azt hitték: rajtuk akarok meggazdagodni. Pedig eszembe sem jutott ilyesmi. Azt nem tagadom, hogy ha valamennyit adtak volna a munkámért, elfogadtam volna, de kérni nem akartam semmit" - mondja Eszter.

Furcsa, hogy épp azok az emberek - Jimmy családja - utasították vissza a felvételt, akikről a Király olyan meghatóan beszél a felvételen. A fiatalkorú elítélteknek próbálta felhívni a figyelmét a család fontosságára.

"Nagyon féltem a fiaimat, ők a legfontosabbak nekem. Mindig megpróbáltam arra nevelni őket, hogy leküzdjék azokat a dolgokat, amelyek a mai radikális világban vannak. Nekem is volt két-három afférom, én is követtem el hibákat. Ha egy mai fiatal úgy verekszik, hogy az ellenfele padlót fog, és tovább rugdossa a földön, az nagyon gyenge ember, és amit tesz, k...ra értelmetlen. Az élet olyan, hogy egy férfinak meg kell védenie a családját, mert az a legfontosabb. Én mindent megtennék a családért..." - mondta Jimmy a "síron túli" felvételen.


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!